HR isolatieglas bij BaronieGlas Breda

Met HR isolatieglas van BaronieGlas bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dubbel glas. Met dit type glas zit u er in de koude wintermaanden warm bij en in de zomer blijft uw huis juist koel. Hierdoor is het plaatsen van dit type dubbel glas zowel een milieubewuste als een geld besparende keuze.

Waarom kiezen voor HR isolatieglas?

Wij maken gebruik van HR isolatieglas omdat wij u hiermee de beste kwaliteit kunnen verzekeren. Dit type dubbel glas plaatsen wij dan ook bij diverse projecten in de regio Breda. Van kantoorpanden tot jaren 30 huizen; voor alle soorten panden is HR isolatieglas de perfecte uitkomst.

Voordelen HR isolatieglas:

✓ Verbetering van de isolatie van uw huis
✓ Lagere stookkosten
✓ Minder geluidsoverlast

Dubbel glas in Breda

Wij hebben al bij meerdere projecten dubbel glas mogen plaatsen in Breda omstreken. BaronieGlas is dan ook de expert in het plaatsen van HR isolatieglas / dubbel glas in de regio Breda. Daarnaast plaatsen wij niet alleen ramen, maar ook onder andere glazen deuren, balustrades en badkamerwanden.

We plaatsen regelmatig ruiten, deuren of glazen wanden waarbij we altijd meedenken met u. We geven advies bij het plaatsen van dubbel glas en zullen zo een goede offerte geven. Bekijk onze projecten op onze website en bespreek de mogelijkheden met ons.

Meer weten? Neem voor het beste isolatieglas contact met ons op via het telefoonnummer 076-5811251 of vul onderstaand contactformulier in.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda