Keuken

Een glazen keukenachterwand is niet alleen gemakkelijk schoon te maken; het ziet er ook nog eens stijlvol uit! BaronieGlas heeft al veel keukens mogen voorzien van dit type glas. Mede doordat wij het glas in verschillende kleuren kunnen leveren is onze glazen keukenachterwand op maat zeer populair!

 

Waarom kiezen voor een glazen keukenachterwand?

Door uw keuken te voorzien van een glazen achterwand zorgt u direct voor een hygiënische omgeving die u eenvoudig kunt reinigen. Of het nu oliespetters of saus is; alles is gemakkelijk schoon te maken!

De glazen keukenachterwand maken we op maat en is in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld een strakke witte keuken? Dan zorgt een zwarte glazen keukenachterwand voor een extra modern effect! Daarnaast leveren wij ook ventilatieroosters.

Een offerte op maat

BaronieGlas is hét glasbedrijf in de omgeving van Breda waar u terecht kunt voor alle glasoplossingen in de keuken. Wilt u een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 076-5811251.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda