Glazen deuren

Met glazen binnendeuren creëert u een lichte en open sfeer in uw kantoor of woning. Daarnaast biedt de glazen deur wel de nodige privacy voor bijvoorbeeld vergaderingen. BaronieGlas heeft een jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van hardglazen deuren en wanden. Met onze persoonlijke service en grote deskundigheid leveren wij het perfecte glas op maat.

 

De voordelen van glazen binnendeuren

Bent u op zoek naar meer licht in uw woning? Dan zijn glazen binnendeuren de oplossing! Glashandel BaronieGlas levert diverse glazen deuren op maat in de omgeving van Breda. De deuren zijn in alle mogelijke varianten te verkrijgen en worden door BaronieGlas op maat gemaakt voor uw woning of kantoor. Zo heeft u onder andere de keuze uit één glazen deur met verschillende soorten deurklinken, maar daarnaast kunnen wij ook dubbele glazen binnendeuren leveren.

Bekijk de projecten

Glashandel Baronieglas heeft al verschillende glazen deuren succesvol gerealiseerd in Breda en omgeving. Bekijk bijvoorbeeld het project met openslaande deuren in de woonkamer. Ook hebben wij deuren van glas geplaatst voor een kantoor aan huis in Prinsenbeek (Breda) en glas onderdelen geleverd en samengesteld voor een zolder in Bavel (Breda).

Heeft u interesse in een glazen (binnen)deur en bent u woonachtig in de omgeving van Breda? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda