Geluidswerend glas

Met geluidswerend glas van BaronieGlas bent u verzekerd van een heerlijke rust in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld in een drukke straat woont zorgt dit type glas ervoor dat alle buitengeluiden worden geweerd. Daarnaast kan u met geluidswerend glas ook direct zorgen voor een betere isolatie van uw huis.

 

Hoe werkt geluidswerend glas?

Geluidswerende beglazing kan zowel als enkel en dubbel glas worden geleverd. Dit type glas bestaat uit 2 lagen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Geluidswerend glas zorgt voor optimale geluidsisolatie doordat trillingen in de lucht tussen het glas blijven hangen. Door de juiste beglazing te kiezen wordt de geluidsoverlast verminderd en zal ook het huis beter geïsoleerd zijn voor de kou indien voor HR++ isolatieglas wordt gekozen.

Direct een offerte aanvragen

Wij kunnen diverse typen geluidswerend glas leveren. Hiervoor inventariseren wij graag uw wensen, waarna wij u goed kunnen adviseren over het type glas dat bij uw huis past. Wij komen vervolgens graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat op te maken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 076-5811251 of vul het contactformulier in.

Glas vervangen?
Baronieglas zorgt voor glasvervanging in Breda